YÜCEL BORU FEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİ ZİRVEYİ ZORLUYOR

YÜCEL BORU FEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİ ZİRVEYİ ZORLUYOR

Yücel Boru Fen Lisesi öğrencileri şirketi GENÇBİZZ, Girişimcilik programının ikincisi olarak zirveye göz kırptılar.

Yücel Boru Fen lisesi öğrencileri harikalar yaratmaya devam ediyor.

GençBizz, Girişimcilik Programı yarışmasına katılan Gebzeli öğrenciler Türkiye finalinde ikinci oldular.

Yücel Boru Fen lisesi öğrencilerinin kurduğu BornBizz GençBizz yirketi, Girişimcilik Programı yarışmasına katıldılar. Türkiye finallerinde ikincilik kürsüsünün sahibi olan Gebzeli öğrenciler zirveye gözlerini diktiler.

Gebzeli öğrencilerin girişimcilik programında aldıkları derece ile ilgili açıklama yapan Yücel Boru Fen Lisesi yönetiminden yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi.

Girişimcilik ürünlerinin prototiplerini üretildiği son aşamada BORn GençBizz Şirketimiz finale kalarak büyük bir başarı gösterdi ve şirketimiz Türkiye Finalinde  2. olmuştur.

Aynı zamanda BornBizz Şirketimiz;

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Marka Girişimcilik Özel Ödülü

En İyi Girişimci Sunumu Kategori Birinciliği elde etmişlerdir.

Yarı Finalist Şirketimiz Ecoriendo ise;

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Kaynak Verimliliği Özel Ödülü almıştır.

Bir 2.lik ve 3 Özel Ödülle bizleri gururlandıran Bornbizz sahibi öğrencilerimiz Ömer Sefertaş, Ayşenur Zora, Duygu Akgündüz, Melike Yılmaz, Umutcan Özdemir ve Ecoriendo Şirket sahibi öğrencilerimizi ve süreçte emek sarfeden başta Okul Müdürümüz Sn. İsmail Boğa ve Rehber Öğretmenimiz Sn. Serpil Mutay'ı tebrik ederiz.

Girişimcilik programı sürecinde öğrencilerimizin kurduğu şirketlere güvenen, maddi ve manevi desteklerini daima gördüğümüz MARTEK Başkanı Sn. Mehmet Ali Okur, Gebze Belediye Başkanı Sn. Zinnur Büyükgöz ve Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Şener Doğan'a çok teşekkür ederiz.

Yarışmaya katılan ve yarıfinalist olan RecyTec ile ilk 75 şirket arasına giren TsundOKU, Opista GençBizz şirket sahibi öğrencilerimizi cesaretlerinden ve çalışmalarından dolayı tebrik ederiz."