YÜCEL BORU FEN LİSESİNDEN REKOR TÜBİTAK BAŞVURUSU

YÜCEL BORU FEN LİSESİNDEN REKOR TÜBİTAK BAŞVURUSU

53. TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'na bu yıl Kocaeli genelinde en çok başvuru Yücel Boru Fen lisesinden yapıldı.

Güncellenen veriler doğrultusunda YÜCEL BORU FEN LİSESİNDEN, 53. TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'na katılan proje sayısı 65'den 70'in üzerine, 103 olan öğrenci katılımı ise 110'un üzerine çıktı.

2021-2022 Çağrı döneminde başvurularını tamamlayan proje sahibi öğrencilere katılım belgelerini Yücel Boru Fen Lisesi okul müdürü İsmail Boğa takdim etti.

Katılım belgelerini takdim eden okul müdürü İsmail Boğa, öğrencilerini tebrik ederek yaptığı kısa konuşmada ''Zorlu bir aşamadan geçerek büyük emekler neticesinde yoğun bir katılımla gurur verici bir süreç yaşadık. Akademik başarısının yanına kendisi, çevresi, toplum ve insanlık adına değer yaratıp proje hazırlayan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Proje hazırlayan öğrencilerimizi, onları hazırlayan danışman öğretmenlerimizi, Müdür yardımcımız Arif Dülger ve evlatlarımızı yetiştiren ailelerini tebrik ediyorum.”dedi.