İrfan Yormaz


BU SALDIRILAR PLANLI BİR İHANET ŞEBEKESİNİN İŞİDİR.

Siyonizmin kölelerinin hedefi Atatürk ve Cumhuriyettir.


 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ve kurucu iradeye yönelik yaklaşık 20 yıldır gerçekleştirilen saldırılar münferit, önemsenmeyecek basit hadiseler değil aksine planlı, örgütlü ve sistematik şekilde gerçekleştirilen bir yıkım projedir.

Çok uluslu güçlerin yönetiminde bulunan bu alçak şebeke siyonizm’in kirli oyunlarını kendisine uyarlamış bir terörist gruptur. Bu grubun amacı halkı dini telkinler ile yönlendirerek Atatürk düşmanı, kindar bir nesil yaratmaktır. Bu kirli oyunun en önemli enstrümanları televizyon, gazete ve dergilerdir.

Atatürk düşmanı zihniyetlerin yönettiği tv ve gazeteler kapatılmalı.

 

Bilinçli olarak tv ekranlarına Atatürk düşmanı namussuzları çıkarıp küfre varan alçakça iddialar ve hakaretler ettiren kanalların hedefi bu kahpe eylem ile kurucu iradeye yönelik saldırıları meşru hale getirmek ve normalmiş gibi bir algı oluşturmaktır. Hedef Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını itibarsızlaştırmak, bunu yaparken televizyon ekranları ile algı oluşturmaktır.

Atatürk anıtlarına yapılan namussuz saldırılarda bu nedenle önemlidir. Bu saldırıların hiç biri meczub, aklını yitirmiş kişilerin fiileri değildir. Bu hain eylemler planlı ve algıya yönelik alçak operasyonlardır. Bu saldırıların faalilleri cezai ehliyetlerinden muaf tutmak için ortaya konulan performans hainliğin boyutlarının ne denli tehlikeli olduğunun işaretidir. 

Aynı şekilde sözüm ona fikir yazılarında gazete makalelerin de Atatürk ve Cumhuriyete dolaylı yoldan yapılan saldırıların tümünün nedeni bu terörist eylemler ile Atatürk ismi üzerinde bir algı yaratarak yapılan saldırıları normalleştirmektir.

Cumhuriyetin ve Atatürk ilke ve inkilaplarının savunucusu ve ebedi bekçisi Türk gençliği bu alçak saldırılar konusunda dikkat etmelidir. Türk milleti bu kahpe oyuna izin vermemelidir.

Bu alçak tuzağa aziz milletimizi çekmek isteyen namussuzların yönettiği televizyonlar ve gazetelerin kapatılması için şahsi,  milli ve hukuki süreçler asla vazgeçmeden, usanmadan ve yorulmadan takip edilmelidir.

 

Bu kahpe oyuna asla izin vermeyeceğiz. Atatürk ve Cumhuriyete,  ülkemizin kurucu iradesine karşı yapılan her saldırıyı not alıyoruz. 

 

Cumhuriyete,  aziz devlete,  kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e  ve yüce millete karşı  yapılan alçak saldırıların hiç biri karşılıksız kalmayacak ve hesabı mutlaka sorulacaktır.

#yasaMustafaKemalPasayasa