İrfan Yormaz


NAİL ÇİLER ADAY OLACAK MI?

TÜM GÖZLER GEBZE TİCARET ODASI BAŞKANININ ÜZERİNDE


 

GEBZE SİYASETİNDE DENGELER ALLAK BULLAK...SONUCU ÖNCEDEN KESTİREMEYECEK BİR SEÇİM ATMOSFERİNE ADIM ADIM YAKLAŞIYORUZ.
 
NAİL ÇİLER ADAY OLUR MU?
 
Ak partinin Gebze Belediye Başkan Adayı Sayın Adnan Köşker, Ak parti son yerel seçimlerde 95 bin oy aldı.
 
CHP´de iki değerli isim Sayın İsmail Demir ve Sayın Recep Dursun halen aday adayı. CHP´nin blok 45 bin oyu var.
 
MHP´nin Gebze aday adayı Sayın Serap Çakır´ın adaylığına resmi bir açıklama yapılmış olmasada kesin gözü ile bakılıyor. MHP´nin taban oyu 18 bin. Ancak bu rakam İyi Parti kurulmadan önceki rakam. Çakır´ın ismi dahi ilçede büyük bir sinerji yarattı. Seçimlerin en iddialı ismi olacak.
 
Saadet partisi Türkiye genelinde sandıklarda görünmese de ilçemizde hayli güçlü bir teşkilata sahip. Son yerel seçimlerde 20 binin üzerinde oy aldılar.
 
İyi Parti ilk kez katıldığı genel seçimlerde istediği sonucu alamadı. Kocaeli´de yapılan teşkilatlanma çalışmaları dikkatleri çekiyor. Partide demokrat kökenli merkez sağ isimler yerel seçimlerde ön plana çıkacak gibi.
 
İşte tam bu noktada Sayın Nail Çiler´in ismi bir kez daha gündemde.
 
İyi Parti kurmayları " ben siyaset üstü bir kurumun başındayım" diyerek adaylık sürecini noktalayan Sayın Nail Çiler´in kapısından ayrılmıyor. İşi sıkı tutan İyi Partililer genel merkez desteği ile Çiler´i Gebze belediye başkan adayı yapmak için aralıksız olarak temaslarını sürdürüyor.
 
Bu çalışma sonuç verirse ve Sayın Nail Çiler İyi Parti´nin Gebze Belediye Başkan Adayı olursa çok heyecanlı ve sonucu önceden kestirilemeyecek bir yerel seçim Gebzelileri bekliyor demektir. bekleyip görmek lazım.
 
Yeniden buluşuncaya kadar Cebiniz, Gönlünüz ve Beyniniz Hep Dolu Olsun...