FRENCİ ÖMER


TÜRKLERİN MÜSLÜMAN OLUŞU İLAHİ KADERDİR

"Devlet sevginin birlik beraberliğin ve kardeşliğin vücut olduğu tek güçtür."


"Bu mukaddes millet demokrasinin, adaletin, sevginin ve merhametin aynı zamanda gücün tek terazisidir."

 

Bu büyük devletimizde sevgi, kardeşlik, birlik ve beraberlik oldukça vay haline bu dünyanın evet arkadaşlar şu unutulmasın ki Allah'a iman edenlerin şunu bilmesi gerekir ki yüreklerinde Hakka sevgi ile bağlılık göstermeyenlerin devletine ihanet edenlerin sonu her zaman felaket olacaktır.

Devletine ihanet etmeye yeltenenlerin yada bu ihaneti kalplerinden geçenlerin ilk önce oturup düşünmeleri ve kendilerine sorması gereken şudur.

Bizler Hakkın kalbine girmiş Müslüman Türkleriz ve hayatın yaşanırlılığı ne kadar kader ise Türklerin Müslüman oluşu da bir ilahi kaderdir.

Bizlerin sevgiyi görüp göstereceği bir peygamberi var. Ve bizler gücümüzü bu sevgiden alırız.

Ve son olarak şunu söylemek isterim ki Hakka iman peygamberimize olan sevgi ve devletimize olan bağlılığımız , sadakatimiz yaşanırlılığında sözlüklerde olduğunu gibi hoş muhabbet anlamına gelmiyor.

Biz Türklerin için Hakka iman etmek onun resulüne derin sevgi beslemek ve devletine bağlı kalmak sadakatini göstermek anlamına geliyor.

Ve bunların vuku bulduğu en yüce makamda ŞEHİTLİK 'tir.

Alemlerin Rabbi olan yüce Allah’tan bütün şehitlerimizin makamı şehadet şerbetini Hakkın yolunda onun resulünün izinde gidip vatanları için canlarını vücutlarına sardıkları kefen ile giden bütün şehitlerimizin makamı cennetin en derin üst cennet köşkü olmasını niyaz ediyorum.( AMİN)